•روشن یا خاموش شدن تدریجی پمپ ها از حالت سکون تا دور مورد نیاز
تغییر دور پمپها به وسیله اینورتر که باعث کاهش میزان صدای بوستر پمپ آب و کاهش استهلاک سیستم لولهکشی ساختمان میشود
بوستر پمپ آتشنشانی معمولاً در سیستمهای آتشنشانی استفاده میشود و وظیفه ی حفاظت در برابر حریق را دارند.
پمپهای گریز از مرکز: این نوع پمپها برای انتقال مایعات با فشار بالا و دبی متوسط مورد استفاده قرار میگیرند، مانند استفاده در سیستمهای تأمین آب شهری و صنایع سنگین.
کنترل فشار: در هنگام انتقال مایع، بوستر پمپها به وسیله کنترلرها و سنسورهای مخصوص، فشار را کنترل و تنظیم میکنند.
زمانی که پمپها خاموش میشوند، شیر یک طرفه مانع برگشت جریان مایعات به عقب میشود، که این امر از ایجاد فشار معکوس در سیستم جلوگیری میکند.
شیر اطمینان: از آنجایی که در بوستر پمپ آتش نشانی، پرشر سوئیچ تنها فرمان استارت پمپ را می دهد و پمپ را خاموش نمی کند، ممکن است شرایطی پیش بیاید که مسیر جریان خروجی مسدود شود.
بوستر پمپ وظیفه تامین آب مصرفی و آشامیدنی در مجتمع های مسکونی ، مراکز تجاری ، اداری ، تفریحی و ورزشی و همچنین در کشاورزی و سیستم های آبیاری را بر عهده دارد . در سیستم های اطفا حریق بوستر پمپ های آتش نشانی
برای اجرایی کردن راهاندازی پکیج بوستر پمپ، باید به الزامات زیر توجه داشت:
بررسی مکان نصب: ابتدا باید مکان نصب پکیج بوستر پمپ را بررسی کرده و اطمینان حاصل شود که شرایط محیطی، دسترسی به تأسیسات و فضای لازم برای نصب فراهم است.
اهمیت استفاده از از بوستر پمپ را نمی توان در یک واحد مجزا از ساختمان های مسکونی درک کرد.
هزینه تهیه این سیستم نسبت به سیستم دور ثابت بالاتر است ولی در طول زمان با هزینه مربوط به نگهداری و مصرف برق آن برابری میکند.
پمپهای دورانی: این نوع پمپها برای انتقال more info مایعات با فشار و دبی متوسط و نیاز به جریان مستمر مناسب هستند.
استفاده از یک یا چند پمپ بصورت مجزا و فاقد هماهنگی با یکدیگر باعث افزایش فشار بیش از حد در قسمتهای پایینی سیستم لوله کشی و آسیب وارد شدن به اتصالات و تجهیزات می شود.